Omfattande planerat tekniskt arbete

Under tisdagen pågår ett planerat tekniskt arbete på webbplatsen. Under arbetet genomförs olika testsändningar från kammaren. Det kommer även att publiceras sändningar i webb-tv-arkivet. Delar av det som visas i webbplatsens kalender för tisdag 24 maj är testinformation. Arbetet är ett led i att modernisera tekniken för webb-tv på riksdagen.se. Vid frågor kontakta riksdagsinformation på riksdagsinformation@riksdagen.se.

Öppen utfrågning om kvinnor, fred och säkerhet

Just nu talar: {{ VideoModel.activelivespeaker.text }}
{{ videometadata.debatetypename }} {{ videometadata.debatedate }}

Öppen utfrågning

Öppen utfrågning om kvinnor, fred och säkerhet

Utrikesutskottet arrangerar en öppen utfrågning med anledning av att det 2020 är 20 år sedan FN:s säkerhetsrådsresolution om kvinnor, fred och säkerhet antogs. Utfrågningen är öppen för allmänhet och media. Den går att se direkt och i efterhand via webb-tv.

Tid: Tisdagen den 10 december, klockan 11–12.45
Plats: Förstakammarsalen, ingång Norrbro 1A

Besök riksdagen

Utfrågningen kommer att fokusera på temat svenska erfarenheter av arbetet med att implementera FN:s säkerhetsrådsresolutioner om kvinnor, fred och säkerhet i en internationell kontext. Deltar gör bland annat utrikesminister Ann Linde (S), representanter från myndigheter och forskarsamfundet. Åhörare ges möjlighet att ställa frågor efter utrikesutskottets ledamöter.